In onze toonzaal

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze toonzaal in Diepenheim. Daar staan meerdere hout gestookte fornuizen. Één model is droog opgemetseld en op de anderen wordt dagelijks gekookt en in gebakken.
Op dit moment staan er in onze toonzaal het stenen fornuis Helmi, een finovenmodel Hemmo en een CV fornuis van het Italiaanse merk Pertinger.

Vuurmeesters bouwt al meer dan vijfentwintig jaar fornuizen. We hebben ruime ervaring met koken op hout en alles wat daarbij komt kijken. Voor deskundig advies en goede kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

We beschikken over een grote hoeveelheid voorbeelden van eerder gebouwde fornuizen en bijpassend fotomateriaal. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we u graag over het bij u passende fornuis, al dan niet met bakoven of warmtewisselaar. Ook komen eventuele uitbreidingen en mogelijkheden tijdens zo’n gesprek aan de orde.

Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal. Die is op afspraak geopend. Kijk op onze contactpagina voor de adresgegevens.

Graag tot ziens.